Назад67891011121314Вперед

admin | 01.06.2020 13:24 просмотров: 304

Щиро вітаємо з Міжнародний Днем захисту дітей!
Бажаємо чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, міцного здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

 

admin | 15.05.2020 13:29 просмотров: 326

ДОРОГІ ДРУЗІ!

Сердечно вітаємо Вас з Міжнародним Днем сім’ї!

Саме родина — це опора та надія для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і незамінними, а наші справи та вчинки знаходять сенс.

Мати міцну, дружну сім’ю у всі часи було і є почесним. Повага до батьків, жінки-матері, любов до дітей — ці сімейні традиції передаються українцями із покоління в покоління.

Ми від щирого серця бажаємо кожній родині благополуччя, щастя, добробуту. Нехай у Ваших домівках панують мир, злагода та порозуміння. Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих, найближчих людей!

Консультація психолога

admin | 10.05.2020 09:59 просмотров: 324

ВІТАЄМО З ДНЕМ МАТЕРІ!

admin | 10.05.2020 09:53 просмотров: 315

Психологічна підтримка

admin | 28.03.2020 19:19 просмотров: 332

Дорогі друзі!


Наша Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» і всі наші друзі - волонтери, так само,як і вся країна дотримуємся карантину. Наші семінари, лекції та тренінги триватимуть, коли буде безпечно.

Сьогодні ми готові підтримати всіх, кому потрібна психологічна допомога, емоційна підтримка і консультація психолога.


Звертайтеся за телефоном
067-535-11-81
психолог - Інна Нікітіна
Консультації безкоштовні

З повагою, «ЗЛАТОУСТ»

 

 

Семінар у м.Дніпро

admin | 11.03.2020 16:47 просмотров: 345

Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх».

11 березня 2020 року на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей, ми провели семінар-практикум для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра» на тему: «Міжособистісні відносини між дітьми, які перебувають в інституційних закладах: конкуренція, суперництво, конфлікти на цьому підґрунті. Шляхи подолання». Практикуючий психолог Олег Прокопенко роз'яснив учасникам семінару «поняття конкуренція та суперництво». Були обговорені причини виникнення дитячої конкуренції та суперництва. Психологом були запропоновані шляхи виходу з конфліктних ситуацій, які пов'язані з конкуренцією між дітьми. Учасники семінару за допомогою метафоричних асоціативних карт розібрали декілька ситуацій пов'язаних з суперництвом на практиці. Були зроблені відповідні висновки щодо подолання гострих проблемних випадків. За темою семінару учасники змогли переглянути кілька актуальних відеороликів та обговорити їх. Наприкінці зустрічі Олег Валентинович охоче відповів на запитання учасників семінару.

ПРИВІТАННЯ З БЕРЕЗНЯ!

admin | 07.03.2020 17:41 просмотров: 352

Моя майбутня прфесія

admin | 28.02.2020 16:08 просмотров: 368

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Від того, яким буде твій вибір залежить, як складеться подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати.

Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби ринку праці.
Правильний вибір професії значною мірою гарантує молодим людям ефективне використання їх сил і знань. Проведення профорієнтаційної роботи з дітьми з особливими потребами справа досить важлива, але й не проста. Наша Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом зі спеціальною школою «Гармонія» започаткували проект «Моя майбутня професія» для учнів 9-х класів. В рамках якого плануються екскурсії на підприємства міста, зустрічі з представниками підприємств, психологами, фахівцями з даного напрямку.
28 лютого 2020 року у приміщенні КЗ «Спеціальної школи «Гармонія» в теплій затишній атмосфері, за філіжанкою чаю, вихованці «Гармонії» мали можливість ознайомитися з актуальними на сьогодні професіями в Україна та Європі, дізналися про середню заробітну плату представників різних спеціальностей, ознайомилися зі станом ринку праці в Кам’янському, згадали формулу вибору професії, визначили свій тип темпераменту та професійну направленість. Розібратися зі всіма цими питаннями ми запросили працівника Служби зайнятості Наталію Порозову.
Поділившись враженнями від зустрічі, діти визнали її дуже корисною для себе та висловили бажання на продовження роботи проекту.

Семінар у Театрі-студії "Десятий квартал"

admin | 21.02.2020 10:47 просмотров: 341

Наша благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» та Департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, в рамках спільного соціального проекту «Психологія для всіх» 20 лютого 2020 року провели семінар – практикум для батьків на тему: «Гармонія у стосунках, або шлях до себе».
Стосунки - одна з найважливіших ключових областей в нашому житті. Майже все, що ми робимо, включає в себе відносини - родина, робота, навчання, друзі, подорожі. Для нас дуже важливо розуміти, хто нас оточує, хто ці люди в нашому житті і як налаштувати гармонійні відносини з ними. Встановлення гармонійних відносин з іншими людьми можливо, тільки якщо ми самі будемо в гармонії з собою.
Учасники нашої зустрічі разом з психологом Інною Нікітіної зміцнювали, вивчали і відновлювали гармонію свого «Я». Змогли розглянути власне «Я», прийняти себе, знизити рівень критики до себе і до оточуючих. А гармонійний простір залу театру-студії «Десятий квартал» і вже сформовані дружні відносини зробили цей вечір теплим, веселим, душевним і гармонійним.

 


Назад67891011121314Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг