Назад91011121314151617Вперед

Привітання з Днем працівника культури

admin | 09.11.2019 13:47 просмотров: 359

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!
Щиро вітаємо вас з професійним святом!
Здоров’я, добра, благополуччя вам і вашим родинам, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!

Семінар у центрі "Довіра" м. Дніпро

admin | 08.11.2019 10:44 просмотров: 358

Наша благодійна організація - «Центр культури та мистецтв «Златоуст» у рамках співпраці з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради провела 7 листопада тренінг - лекторій «Особливості підліткового віку» для фахівців Комунального закладу «Центр соціальної підтримки дітей «Довіра». Центр включає в себе відділення дитячого будиночку і відділення термінового влаштування дітей.
Педагоги, які працюють з такими дітками дуже потребують фахової психологічної підтримки та методичної допомоги.
Тренінг - лекторій «Особливості підліткового віку» спрямований на розширення уявлень педагогів про особливості підліткового віку, наданні дорослим допомоги в подоланні труднощів у спілкуванні з дітьми - підлітками. Розглядалися поняття: підлітковий вік, психофізіологічні зміни, імпульсивність, почуття дорослості, зовнішній вигляд, прагнення до самостійності. Запропоновані психологом ігри, тести, поради допомагають вихователям подолати цей нелегкий період переходу з дитинства у доросле життя.
За допомогою тренінгу фахівці закладу зможуть ефективніше сприяти налагодженню і розвитку відносин партнерства дорослих з дитиною підліткового віку.

 

 

Семінар "Негативні емоції"

admin | 04.11.2019 11:07 просмотров: 350

Наша благодійна організація - «Центр культури та мистецтв «Златоуст» та Департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, в рамках спільного соціального проекту «Психологія для всіх» 31 жовтня 2019 року провели семінар – практикум для батьків «Негативні емоції. Чому з’являються і як їх подолати?».

На семінар, який пройшов у театрі - студії «Десятий квартал» прийшли всі бажаючі. Для освітлення цієї актуальної теми ми задіяли психолога арт - терапевта Ольгу Василенко, з допомогою якої учасники семінару змогли знайти відповіді на чимало запитань. «Негативні емоції» - це те, що заважає спілкуванню батьків та дітей.І коли їх дуже багато,то розмовляти спокійно та конструктивно майже неможливо. Арт-терапія - дуже м’який спосіб для того, щоб знайти спільну мову та вивести цей негатив на рівень простору з родини. Випробувавши під час семінару різні техніки батьки зрозуміли як налагоджувати стосунки з дітьми різного віку, та що на сам перед зараз потрібно дитині.

Семінар у м.Дніпро

admin | 18.10.2019 12:03 просмотров: 369

Наша благодійна організація Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх» в рамках співпраці з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради.

17 жовтня на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей було проведено семінар - практикум "Підлітковий вік"" для батьків з дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та опікунів.

Екскурсія у м. Дніпро

admin | 18.10.2019 11:53 просмотров: 380

То був невимовно чудовий день для наших маленьких друзів - вихованців з Комунальних закладів Кам'янської міської ради "Спеціальної школи "Гармонія» та «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей».
Адже на честь знаменного свята - Дня захисника Вітчизни, наша благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» організувала для них, здається, найцікавішу і дуже насичену поїздку до обласного центру.
Кожна нова екскурсія – чи то відвідування Першого в Україні музею АТО, чи то знайомство з експонатами Зоологічного музею Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, викликали у наших юних друзів щире захоплення, бажання якнайбільше дізнатися про все, що побачили і почули.

 

Привітання з Днем Вчителя!

admin | 04.10.2019 12:21 просмотров: 348

 

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ!!

Сердечно вітаємо Вас з професійним святом!

Щиро бажаємоВам миру та злагоди,нових творчих досягнень, впевненості у своїх силах, успіхів,благополуччя тародинного затишку!

 І нехай посмішки дітей - найголовніша нагорода за Вашу благородну працю- супроводжують Вас на всьому життєвомушляху!

Семинар в Каменском

admin | 27.09.2019 11:16 просмотров: 387

Благотворительная организация «Центр культуры и искусств «Златоуст»

и Департамент по гуманитарным вопросам Каменского городского совета
Проект «Психология для всех».
Тема нашей вчерашней встречи: «Учебная мотивация». «Почему дети не хотят учиться?»
Наверное, вряд ли найдется родитель, перед которым так или иначе не встал бы этот вопрос. Мотивация – это не фиксированный, постоянный показатель. Ее уровень и значение очень переменчивы. И меняются они в зависимости от ситуации, настроения ребенка, предмета изучения.
Если ребенок, учась в школе, в основном пребывает в напряжении, стрессе, страхе, если там он часто ощущает себя неуспешным, раскритикованным, неуверенным, плохим – он ненавидит учебу. Но нет такого ученика, у которого реальный показатель мотивации равен нулю. Создать учебную мотивацию без взрослого невозможно! Вместе мы искали причины «нежелания» учиться и способы их исправлять.
Мы очень рады, что наш проект нашел отклик в ваших сердцах! Благодарим всех участников семинаров за активность и сотрудничество!

 

Семінар у Дніпрі

admin | 20.09.2019 14:23 просмотров: 379

Благодійна організація «Златоуст» разом з Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх» в рамках співпраці з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради.

19 вересня на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей було проведено семінар - практикум "Профілактика емоційного вигорання" для батьків з дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та опікунів.
Зустріч збіглася зі святом «Михайлове диво», традиційно в цей день люди проводили час у колі сім'ї і близьких людей, за загальним столом і бесідою. Підтримуючи традиції, ми зібралися для того, щоб вирішити складні питання, які ставить перед нами життя і підтримати один одного. Разом з психологом Інною Нікітіною батьки мали змогу подивитися на труднощі під різним кутом, знайти сили і підтримку і нові знання щоб рухатися вперед. Закінчилася зустріч смачною кавою і солодощами в затишній атмосфері бібліотеки.

 

ЗАПРОШУЄМО НА СЕМІНАР!

admin | 20.09.2019 10:50 просмотров: 382


Назад91011121314151617Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг