Назад12345678Вперед

Вітання з Днем народження!

admin | 26.08.2021 10:30 просмотров: 246
Від щирого серця вітаємо Голову Правління нашої благодійної організації Олега Вікторовича Любкіна з Днем народження!
Від усієї душі бажаємо Вам, Олеже Вікторовичу, міцного здоров’я, родинного щастя, злагоди, невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях і втілення найсміливіших планів. Нехай Ваше життя завжди залишається наповненим розумінням і підтримкою вашого колективу, теплом домашнього вогнища, любов’ю рідних і близьких!
 

Семінар у м.Дніпро

admin | 19.07.2021 10:14 просмотров: 282

Благодійна організація Центр культури та мистецтв "Златоуст" разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей, в рамках спільного соціального проекту «Психологія для всіх» 16 липня провели семінар-практикум для батьків-вихователів з дитячих будинків сімейного типу, прийомних родин, родин-опікунів на тему: «Формування стресостійкості як важливий аспект становлення і самореалізації особистості».

Вітання з Днем металурга!

admin | 18.07.2021 12:03 просмотров: 252

Шановні працівники металургійної промисловості!

В цей знаменний день прийміть наші найщиріші вітання з вашим професфйним святом!
Професія металурга – одна з найважчих і почесних. Завдяки характеру, загартованому нелегкою працею, і відданості своїй справі, металурги у всі часи були прикладом професіоналізму і мужності.
Бажаємо, щоб у вас завжди було міцне здоров'я, гарний настрій, щастя, оптимістичний погляд на життя і значні професійні успіхи!
 

Прогулянка у міському парку.

admin | 14.07.2021 16:43 просмотров: 255
Друзі, з радістю ділимося з вами гарним настроєм. Сьогоднішній ранок ми провели у міському парку відпочинку в компанії наших маленьких друзів з «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей».
Прогулянка в парку найцікавіше заняття в літній сонячний день. В цей час парк наповнений дитячим сміхом та радістю. Наші діти з задоволенням насолоджувалися прогулянкою в цьому дивовижному місці, каталися на атракціонах, милувалися природою, та ласували смачним морозивом! Щасливі дитячі оченята та їхні посмішки — це, мабуть, найкраще, що може зігрівати душу!
Від щирого серця дякуємо керівництву КП КМР «Парки Кам’янського» за турботу та душевне тепло подароване нашим дітям, та за чудову можливість гарно провести час!
Як завжди дякуємо всім нашим друзям, які допомогають нам робити життя дітей, які потребують нашої підтримки, цікавішим та різноманітнішим!

 

Подарунок дітям.

admin | 12.07.2021 09:41 просмотров: 278

      9 липня  діти, які перебувають у складних життєвих обставинах  почали з дуже цікавої подорожі до унікального  парку динозаврів «DINOPARK», який розташований у самому центрі Дніпра в парку «Зелений гай».

Динозаври, мамонти та інші тварини Юрського періоду проживають тут під відкритим небом. Всі вони дихають, кліпають очима, ворушать лапами, рухаються – не відрізнити від живих істот. Така реалістичність дивує навіть дорослих, а малеча – просто у захваті.

Купу незрівнянних позитивних емоцій принесло знайомство з колекцією тварин парку. Діти з задоволенням провели час, який виявився і розважальним, і пізнавальним: адже вони на власні очі побачили тварин, які проживали на Землі у давню давнину, та з захопленням поспілкуватися з ними.

На завершення подорожі кожна дитина отримала від нас солодощі і приємні подаруночки.

Незабутні приємні враження малюкам подарували ми разом з нашими друзями і партнерами –Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради. Пишаємося нашою співпрацею. Вже третій рік поспіль наш спільний соціальний проект «Психологія для всіх» проходить у місті Дніпро. На цьому ми не зупиняємось, вирішили допомагати не тільки дорослим, а і дітям. Спільно намагаємося робити життя дітей, які потребують нашої підтримки, цікавішим та різноманітнішим.  

Ми дуже вдячні нашому другу Геннадію Христяну за турботу про дітей пільгових категорій, дітей з особливими потребами. Щиро дякуємо Вам, Геннадію Євгеновичу, за ваше сердечне тепло, що дарує усмішки, які сяють на обличчях дітей!

 

Психологічний семінар у м.Дніпро

admin | 01.07.2021 09:51 просмотров: 274

Благодійна організація «Златоуст»  разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей, в рамках спільного соціального проекту «Психологія для всіх» 30 червня провели семінар-практикум для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра» за темою: «Розкриття та активізація внутрішніх ресурсів особистості, формування ефективної поведінки в стресових ситуаціях». Психологиня освіти Катерина Приходько допомогла учасникам семінару розібратися у видах та фазах стресу, визначити провідні копінг-стратегії в стресових ситуаціях. А головне, учасники на практиці змогли розкрити та активізувати свої психологічні ресурси.

Чудовий день у «Dkids» з дітьми.

admin | 10.06.2021 21:09 просмотров: 264

Для нас вже стало доброю традицією допомогати організовувати дозвілля дітей Спеціальної школи «Гармонія», які перебувають на повному державному отриманні і постійно проживають на території закладу. І це літо не стало вийнятком. Сьогодні ми провели чудовий день разом з Ярославом і Євгенією. Нас гостинно зустрів дитячий розважальний центр «Dkids». Діти з задоволенням грали на атракціонах, проходили смугу перешкод, скакали на батуті. Після такої насиченої програми особливо приємно було поласувати смаколиками в затишному кафе. Наприкінці зустрічі дітлахи отримали від нас і наших друзів чудові подарунки.

Щиро дякуємо колективу «Dkids» за затишну, родинну атмосферу, теплу зустріч і позитивні емоції, які вони подарували нашим дітям, також дякуємо нашим друзям, які завжди підтримують всі наші ініціативи!
 

Привітання з Міжнародним днем захисту дітей!

admin | 01.06.2021 16:17 просмотров: 266
Дорогі діти! Шановні батьки!
Від широго серця вітаємо вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!
Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.
Щастя вам, чистого і мирного неба, міцного здоров’я, сонячних ранків, світлих та неповторних вражень!
 

Привітання з Міжнародним днем захисту дітей

admin | 01.06.2021 16:11 просмотров: 265

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та впевненими в собі. Прекрасне свято радості та надії, коли кожна дитина має змогу отримати позитивні емоції та гарні враження від взаємного спілкування, подарунків, поділитися позитивними емоціями та святковим настроєм.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 31 травня ми завітали до наших маленьких друзів до «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей», щоб привітати їх зі святом. На сьогодні у закладі мешкають діти різного віку, але вони дуже дружні та привітні. Як завжди діти вразили нас своїми талантами. З радістю вони розповідали вірші і танцювали. Щасливі оченята дітей, родинна атмосфера та подарунки, які отримали всі діти, додали святу позитивного настрою.
Ми відмінно провели час разом з дітьми!
Висловлюємо щиру вдячність депутату міської Ради – Сергію Ворожко за надану допомогу в підготовці подарунків дітям до свята. Дякуємо Вам за добре серце і чуйність. Сподіваємося на подальшу плідну благодійну співпрацю.

Семінар у м.Дніпро

admin | 21.05.2021 10:08 просмотров: 263

Наша Благодійна організація разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей, в рамках спільного соціального проєкту «Психологія для всіх», 20 травня 2021 р. на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей провели для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра» психологічний семінар-практикум за темою: "Розуміння причин та проявів сексуалізованої поведінки у дітей, які знаходяться у закладі та відповідне реагування на них».


Назад12345678Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг