Назад456789101112Вперед

admin | 20.11.2020 09:38 просмотров: 257

Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Бажаємо кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим!

Семінар у м.Дніпро

admin | 20.11.2020 08:54 просмотров: 272

Наша Благодійна організація разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх».

19 листопада на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей було проведено психологічний семінар-практикум для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра».

Семінар у Театрі-студії "Десятий квартал"

admin | 13.11.2020 13:09 просмотров: 250

В рамках спільного соціального проекту нашої Благодійної організації  та Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради – «Психологія для всіх» 12 листопада  2020 року  у приміщенні Театру – студії «Десятий квартал» відбувся семінар для батьків «Шляхи до безконфліктної дисципліни», який провела практичний психолог освіти Марина Фортунатова.

Психолог розповіла присутнім про те, що таке дисципліна та які засоби дисциплінування існують у вихованні, розкрила батькам секрет про те, що діти потребують правил, обмежень зазвичай більше батьків, що дисципліна необхідна для них, щоб почувати  себе впевнено та в безпеці. Шляхом обговорення, були визначені позитивні методи та окреслені основні правила, які допомагають дисциплінувати дітей, у тому числі, підлітків, не викликаючи в них опір та протест. Самодіагностика  допомогла   визначити, що саме потрібно змінити в собі батькам, щоб відшукати стежину до безконфліктної дисципліни. Цікавою була практична частина семінару, де слухачі виконували психологічні вправи та  розв’язували   проблемні ситуації.

Семінар дав можливість батькам  зрозуміти  власну  відповідальність за те, якою  виросте  їхня дитина, бо навчаючи та дисциплінуючи, вони ведуть її з дитинства в дорослість, допомагають   досягнути рівня зрілості, який дозволить їй стати повноцінним членом суспільства, самостійним та відповідальним.

Ми щиро вдячні керівнику Театру – студії «Десятий квартал»Ользі Курилець за теплий прийом та затишну сімейну атмосферу. Дякуємо  учасникам семінару за активну участь та зацікавленість.

 

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ!

admin | 09.11.2020 12:38 просмотров: 267
Щиро і сердечно вітаємо з професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!
Бажаємо вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, злагоди, родинного благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!
 

 

Семінар у м.Дніпро

admin | 06.11.2020 21:17 просмотров: 393

Наша Благодійна організаціяразом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх».

6 листопада 2020 р. на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей відбувся семінар - практикум для батьків-вихователів з дитячих будинків сімейного типу, прийомних родин, родин-опікунів за темою: “Самопізнання особистості, усвідомлення власних психологічних захисних механізмів”.

Привітання з Днем працівника соціальної сфери!

admin | 31.10.2020 11:36 просмотров: 286

Щиро вітаємо із професійним святом - Днем працівника соціальної сфери, людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу нашим співвітчизникам.

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої української громади.

Сердечно бажаємо вам, вашим родинам мирного неба. міцного здоров’я,щастя, злагоди, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

Семінар у м.Дніпро

admin | 31.10.2020 11:28 просмотров: 697

 

Наша Благодійна організація разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх».

Щорічно, у першу неділю листопада, відзначається День працівника соціальної сфери -  професійне свято нашої держави.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудовихвідносин.

День працівника соціальної сфери свято, яке належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства. Ми регулярно проводимо семінари для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра» міста Дніпро, які здійснюють соціальний захист дітей.

Семінар у Театрі-студії

admin | 16.10.2020 15:45 просмотров: 277
В рамках спільного соціального проекту нашої Благодійної організації  та Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради – «Психологія для всіх» 15 жовтня 2020 року у приміщенні Театру – студії «Десятий квартал» відбувся семінар для батьків «Стилі батьківського виховання та їх вплив на формування особистості дитини», який провела практичний психолог освіти Фортунатова Марина.
Психолог розповіла присутнім про базові психологічні потреби дитини, окреслила основні батьківські підходи щодо її виховання. Шляхом самодіагностики учасники зустрічі визначили власні стилі батьківського виховання. Цікавою була практична частина семінару, де слухачі розв’язували проблемні ситуації та вирішували психологічні загадки. Семінар дав можливість батькам зрозуміти важливість стилю спілкування з дитиною та відчути, який з батьківських підходів до виховання є найоптимальнішим для розвитку гармонійної та щасливої особистості.
Ми щиро вдячні керівнику Театру – студії «Десятий квартал» Курилець Ользі Олександрівні за теплий прийом та затишну сімейну атмосферу. Дякуємо всім учасникам семінару за активну участь та зацікавленість.

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТАМИ!

admin | 14.10.2020 12:26 просмотров: 265

Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами гідних нащадків великих пращурів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров!Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних! Міцного здоров’я вам, родинного благополуччя, злагоди, успіхів та надійного тилу!

 

 


Назад456789101112Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг