Літній відпочинок дітей НВК Гармонія.

admin | 2014-07-02 09:37:48 | просмотров: 1348

Мабуть у житті кожної дорослої людини бувають такі моменти, коли хочеться повернутися   у дитинство і відчути радість лише від того, що ти живеш, що сяє сонечко, віє вітерець, що люди навколо посміхаються тобі. І ти наче летиш над землею, а на душі так легко і тепло. І хочеться зробити щось надзвичайно хороше, щоб навколо панувало лише добро і щастя…

З такими ось почуттями представники та волонтери Дніпродзержинської благодійної організації «Центр культури та мистецтв «Златоуст» завжди відвідують вихованців НВК «Гармонія». Цього разу зустріч припала на святковий день – День Конституції України, і тому виникло бажання створити для дітей справжнє свято, щоб вони здобули не лише нові цікаві знання, а й з задоволенням відпочили у колі друзів. Були і спортивні ігри, і розваги, і вогнище, і довгі бесіди про життя.

Діти, перебиваючи та доповнюючи одне одного, з захватом розповідали гостям, що попри нестійкі погодні умови – то дощ, то спека – вони щодня зайняті різноманітними цікавими справами: відвідали   юнацьку бібліотеку, де на пізнавальній годині «Зелені свята» поповнили свої знання про народні звичаї та обряди, побували, і неодноразово, у ТРЦ «ЦУМ», де в «ЦЕНТР-КІНО» переглянули сучасні фільми та мультфільми 3D. І      кожному так хотілося передати нам власні емоції та почуття від побаченого та почутого. А які враження у дітей від басейнів! Щочетверга та по п’ятницям діти відвідують басейн НВК № 36, та вперше побували в басейні «МіКомп». До того ж у «МіКомпі» - двічі! Одного разу навіть були вболівальниками відкритого чемпіонату України з водного поло серед юнаків. Можна сто разів говорити молодому поколінню, як важливо займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, але коли вони бачать своїми очима здорових, гарних спортсменів – це дорогого варте. Захоплення спортом вихованців НВК «Гармонія» дало поштовх нам запросити спортсменів східно-європейської асоціації «Син-му-хапхидо», які на базі Оздоровчого фітнес-центру "Балу", організували показові виступи  з корейських видів спорту та провели майстер-клас.

Незабутнє враження залишилось у дітей і від походу до Центру дитячої творчості на танцювальний марафон «DensShahe». «Ви ж знаєте, ми любимо і вміємо танцювати», - говорить Катя Найчук, учениця уже 9-го класу. А хлопців-старшокласників захопила експозиція «Роки опалені війною», присвячена 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, переглянути яку запросив музей історії міста 22.06.14р.

А скільки позитивних емоцій приніс вихованцям День Добрих справ, що традиційно відбувається під час літнього відпочинку у НВК «Гармонія»! Протягом дня діти допомагали дорослим у різних господарських справах. І так захопилися, що і не помітили, як пройшов день. «І на обід ледве не запізнилися», - зізнається зі сміхом в очах Стрельцов Дмитро, учень 7-го класу.

Дитячим розповідям не було кінця - і про день вчорашній, і про день прийдешній… Бо скоро, зовсім скоро на дітлахів чекає море! Тільки уявіть собі: цілий місяць! І ми погоджуємося – це здорово!

До побачення, наші юні друзі! До нових цікавих зустрічей! Вдячні вам за те, що спілкування з вами хоча б на короткий час  повернуло нас у щасливе дитинство!

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг