День защиты детей

admin | 2016-05-30 15:11:18 | просмотров: 1548

В адрес нашей благотворительной организации «Центр культуры и искусств «Златоуст» пришло письмо от наших друзей из УВК «Гармония». Решили поделиться с друзьями, возможно у вас тоже появится желание присоединиться к нам. Будем очень рады!

  

У сучасній системі освіти велику роль приділяють соціалізації особистості, особливо коли це стосується дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які потребують соціального захисту. Як ніхто краще, це розуміють люди, які постійно спілкуються та підтримують вихованців НВК «Гармонія» - Голова правлінняДніпродзержинського благодійного фонду«Центру культури та мистецтв «Златоуст»»Любкін Олег Вікторович та її керівник »» Волошина Світлана Тимофіївна,  керівник благодійної організації «Океан» Ліснича Наталія Анатоліївна, які  25.05.16 року з метою організації спільного культурно-дозвіллєвого відпочинку, соціалізації дітей у суспільстві, їхнього всебічного розвитку, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей  організували для вихованців навчально-виховного комплексу «Гармонія» екскурсію до м.Дніпро з відвідуванням Планетарію та Зоологічного музею у приміщенні Дніпропетровського національного університету.

Під час екскурсії діти побачили багато чого цікавого та пізнавального. В  унікальному видовищно-пізнавальному комплексі «Планетарій», який поєднує в собі переваги театру і аудиторії, мали можливість спостерігати за Сонцем, зірками та планетами, побачили захоплюючу картину зоряного неба у всій його пишності. Особливу увагу дітей привернули ефекти затемнення Сонця і полярного сяйва, створені спеціальними проекторами, а також відтворення панорами міста і космодрому.  

    «Політавши у космосі» діти повернулись до планети Земля та відвідали   Зоологічний музей ДНУ імені Олеся Гончара, який був  створений у 1924 році на основі експонатів із Краєзнавчого музею (зараз історичний музей ім. Д. І. Яворницького). Діти побачили багато  рідкісних і типових видів місцевої та світової фауни, кількість яких становить понад 1800 одиниць, побачили «еталонні» особини різних видів, навіть ті, які вже не мешкають в Придніпров’ї.  Відвідування цього музею було організовано для вихованців  для того, щоб залучити їх до вивчання та збереження історично-культурної та природничої спадщини свого народу, сформувати в них бажання відроджувати і розбудовувати свій рідний край.

Завершилась подорож частування смачних страв у кафе швидкого харчування McDonald’s.

Цей неймовірно цікавий день надовго залишиться у спогадах дітей. А в мріях оселиться бажання ще хоч раз відвідати такі цікаві куточки Дніпровщини.

Низький уклін і щиросердне СПАСИБІ  нашим спонсорам , меценатам,друзям   за підтримку і допомогу у вирішення нагальних питань функціонування закладу.

Нехай на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде ваша доля, оминають життєві негаразди, а серця зігріває людська довіра та доброта!

Зі словами щирої вдячності педагогічний , учнівський та батьківський колектив НВК «Гармонія».

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг