Конкурс до Дня Матері в "Гармонії"

admin | 2021-05-12 21:01:51 | просмотров: 334

В останній місяць весни, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні  Україна відзначає світле та красиве свято - День Матері.

Мама... Це - найдорожча  у світі людина для кожного з нас. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає і завжди поспішить нам на допомогу.

Шануючи матусь ми вирішили у Спеціальній школі «Гармонія», з якою нас пов’язує десятирічна дружба, до   Дня матері провести конкурс «Мама та я - гармонія життя».

Миопікувалися дітьми цього навчального закладу ще коли він був школою-інтернатом і завжди  підтримували дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, допомагали учням з багатодітних та малозабезпечених сімей. Йшов час, змінилася назва та тип навчального закладу, але дружба наша продовжується.

«Гармонія»  сьогодні - це спеціальна школа, в якій навчаються діти з особливими освітніми потребами, учні, які потребують  уваги і піклування. Діти - надзвичайно талановиті, їх роботи, представлені на різноманітні конкурси, які ми для них організовуємо, відрізняються неординарністю та креативністю.  Порадували і здивували нас вихованці «Гармонії» і цього разу, представивши цікаві поробки, яскраві малюнки і навіть літературні твори на конкурс. В заході взяли участь 40 конкурсантів, учнів 1-9 класів, 12 з них стали переможцями. Сьогодні ми завітали до наших друзів, щоб поспілкуватися з ними і нагородити переможців конкурсу. Зустріч була дуже емоційна і святкова.  Діти підготували вірші про маму, які з великим задоволенням нам прочитали. А ще ми разом з малечею зробили гарні квіточки, які сьогодні отримає у подарунок кожна матуся. Подякою нам були теплі слова вихованців, задоволення від перегляду виставки та щасливі дитячі обличчя.

Щиро дякуємо заступнику міського голови Костянтину Саусю за допомогу у проведенні заходів для нашої малечі! Дякуємо, Костянтине Вікторовичу, що були і залишаєтесь з нами!

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг