День народження нашої благодійної організації

admin | 2021-11-26 09:51:18 | просмотров: 214

26 листопада нашій Благодійній організації «Центр культури та мистецтв «Златоуст» виповнилося 11 років.

За ці роки ми впровадили в життя багато цікавих соціальних проектів, як самотужки, так і разом зі своїми однодумцями і партнерами.

Особливої уваги заслуговує багаторічний соціальний проект «Психологія для всіх», який «Златоуст» реалізує у нашому місті разом з Департаментом з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, а у Дніпрі – з Департаментом соціальної політики міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей.

Одним з основних напрямків нашої роботи є допомога дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, і всім дітям, які потребують нашої підтримки і любові.

Багато років поспіль наш Фонд поєднують дружні стосунки зі Спеціальною школою «Гармонія» (НВК «Гармонія») та з комунальним закладом «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» м. Кам’янське.

Для наших маленьких друзів з цих закладів ми організовуємо незабутні екскурсії, цікаві подорожі та зустрічі, неймовірні заходи і свята. Неодмінно кожен захід завершується безліччю сюрпризів, включаючи солодкі подарунки і усілякі корисні речі для творчості, які отримує кожен вихованець. Щасливі дитячі оченята та посмішки – це, мабуть, найкраще, що може зігрівати душу!

Для нас вже стало доброю традицією всі свята зустрічати зі своїми маленькими друзями. Не став винятком і наш День народження. Вже декілька років поспіль радість свого свята ми розділяємо з вихованцями Спеціальної школи «Гармонія», «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» та Південним відділом надання соціальних послуг Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг». Всі діти отримають сьогодні від нас солодкі подаруночки.

Ми дякуємо кожному, хто допомагає, хто розуміє, співчуває і ділиться з ближнім тим, чим може. Ми дуже вдячні тим, хто кожен день приєднується до нашої діяльності. Це наше з Вами спільне свято Добра і Допомоги. Дякуємо за підтримку! За надію, за віру і за любов!

Від щирого серця ми вітаємо зі святом всіх наших друзів, партнерів, меценатів і однодумців!

Цього року з нагоди святкування Дня міста мер Кам’янського Андрій БІЛОУСОВ вручив засновнику та Голові Правління нашої Благодійної організації Олегу ЛЮБКІНУ Нагрудний знак «Волонтер – з Україною в серці».

Це важлива відзнака нашої безкорисливої діяльності. Ми продовжимо свою справу і в наступні роки. Залишайтеся з нами!

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг