Назад101112131415161718Вперед

Международный день благотворительности!

admin | 05.09.2019 11:12 просмотров: 379

Сегодня особый день, Международный день благотворительности! Благодарим всех меценатов, за щедрость и широту души! Пусть каждый в мире станет добрее и протянет руку помощи нуждающимся в этом, пусть оставят беды и недуги людей, пусть восторжествует любовь и понимание. Желаем в этот день здоровья, милосердия, отзывчивости, и добродушия!

День знаний в Гармонии

admin | 02.09.2019 17:56 просмотров: 413

Солнечным утром 2 сентября мы пришли поздравить учащихся Учебно-воспитательного комплекса «Гармония» с Днем знаний. Сегодня здесь впервые чествовали первоклассников, которые делают свои первые шаги в Стране знаний. Малышей встречали сказочные персонажи: старуха Шапокляк, Единичка и Ленивчик, они не только веселили ребят, но и угостили их вкусной выпечкой. Наша благотворительная организация «Златоуст» тоже не осталась в стороне. Мы постарались сделать площадку для праздника по-настоящему красочной и яркой. Сотни разноцветных шариков радовали глаз ребятни, а еще послужили замечательной фотозоной для того, чтобы праздник надолго остался в памяти педагогов, детей и их родителей.

Семінар для батьків у Дніпрі

admin | 01.09.2019 17:20 просмотров: 397

"Тільки ти один можеш упоратися із цим,

але ти не впораєшся із цим наодинці"
М. Л. Меллер

 

Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст», Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей, та Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради в рамках спільного проекту «Психологія для всіх» провели семінар, зосередившись на 
підтримці сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також 
піідвищенні виховного потенціалу та запобіганню емоційного вигорання прийомних батьків та батьків-вихователів.
Захід відбувся у форматі дружнього кола. Обмін досвідом стосовно догляду, виховання та розвитку прийомних дітей, взаємопідтримка та отримання нової корисної інформації – все це дає можливість професійно рости і розвиватись батькам. 
В залі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей був створений простір для спільної розмови, під час якої батьки могли відкрито обговорити актуальні для них питання.

Семінар у Дніпрі

admin | 31.08.2019 19:32 просмотров: 390

У рамках спільного проекту благодійної організації «Центр культури та мистецтв «Златоуст», Дніпропетровської обласної  бібліотеки для дітей, та департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради «Психологія для всіх» напередодні початку нового навчального року для працівників комунальних установ соціального захисту дітей відбувся семінар - тренінг "Довіра до світу. Порушення прихільності, як основна причина складної поведінки дітей. Способи взаємодії".

Привітання з Днем Незалежності України

admin | 24.08.2019 10:05 просмотров: 405

Дорогі друзі!

З нагоди річниці Незалежності нашої Держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

З повагою,
Голова Правління благодійної організації
«Центр культури та мистецтв «Златоуст»                                       Олег Любкін

 

Свято в "Гармонії"

admin | 24.08.2019 09:49 просмотров: 394

У день Державного Прапору України разом з Артемом Лебедєвим завітали у гості до наших маленьких друзів з Навчально-виховного комплексу "Гармонія" і привітали їх зі Святами!

День Незалежності України

admin | 24.08.2019 09:46 просмотров: 404

Сьогодні наша благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» провела у кам’янському Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей дитячий захід «Шоу талантів» до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.
Вже сьомий рік поспіль нами проводяться заходи, організовуються екскурсії для малечі з цього закладу, які залишились без батьківського піклування і дуже потребують уваги і тепла.
В гості до вихованців Центру ми запросили і своїх друзів - протоієрея Кам’янської єпархії отця Олександра Князюка і актора театра та кіно, режисера Дніпровського міського телевізійного театру - Артема Лебедєва, які з радістю прийняли запрошення бути в журі «Шоу талантів».

 

 

Лето в Гармонии

admin | 09.08.2019 21:29 просмотров: 409

Щедрым на незабываемые впечатления, на развлечения и забавы было это лето для воспитанников учебно-воспитательного комплекса "Гармония". Тут уж постарались все - и сотрудники заведения, и спонсоры, и верные друзья детворы. Для ребят, вернувшихся с отдыха в Приморске, встреча со "Златоустом" стала по-особенному радостной. Им было, что рассказать и показать своим друзьям.Ну, а мы, как всегда, порадовали ребят подарками, фруктами и сладостями.

В гостях у маленьких друзей

admin | 13.07.2019 14:32 просмотров: 418

Когда встречаешься с ребятами - воспитанниками городского детского приюта, всегда поражаешься тем,, как они, обездоленные судьбой, не растеряли радостного восприятия жизни, веселого нрава и умения быть благодарными всем, кто одаривает их теплом и искренней заботой. Мы это ощутили на себе, навестив сегодня воспитанников приюта и устроив им настоящий праздник под названием «Лакомка». Сладости и фрукты, выпечка и соки явно пришлись по-вкусу нашим маленьким друзьям. А мы были приятно удивлены и обрадованы тем, как талантливы эти дети и какой у них творческий потенциал. И не случайно в ходе нашей очередной встречи возникла идея провести в августе «Шоу талантов», спонсором которого выступит наша благотворительная организация «Златоуст». Добрым искренним словом хочется поблагодарить педагогический коллектив приюта, возглавляемый Юлией Подзерко. Эти люди создали здесь по-настоящему тёплую и сердечную обстановку, в которой ребята чувствуют себя почти, как дома.

Привітання з Днем Конституції

admin | 28.06.2019 18:22 просмотров: 459

Зі святом вас, дорогі друзі! З Днем Конституції України!

Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень. Будьмо разом у процесі побудови демократичного громадянського суспільства!
З повагою,
Голова Правління благодійної організації 
«Центр культури та мистецтв «Златоуст» Олег Любкін


Назад101112131415161718Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг