Назад8910111213141516Вперед

Дніпро семінар для батьків

admin | 19.12.2019 21:05 просмотров: 353

Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з Дніпропетровською обласної бібліотекою для дітей в рамках спільного проекту «Психологія для всіх", при підтримці Департамента соціальної політики Дніпровської міської ради провели семінар для батьків.
В День Святого Миколая ми піклуємся не тільки про маленьких, а й про дорослих, які віддають свої серця дітям. Сьогодні завершився цикл наших семінарів, лекцій та супервізій з прийомними батьками та батьками-вихователями. Майже 8 місяців цікавих зустрічей, обміну досвідом та професійної підтримки. Багато актуальних тем та проблем були обговорені. Корисний досвід, цікаві знайомства та яскраві враження. У святковій і затишній атмосфері Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей всі учасники наших семінарів отримали від "Златоуста" сертифікати та фірмові календарі на 2020 рік. Ми вдячні кожному, хто був поруч з нами і ділився своїми почуттями!

 

 

Семінар-практикум 12 грудня

admin | 13.12.2019 08:55 просмотров: 353

Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «ЗЛАТОУСТ»

і Департамент з гуманітарних питань Кам'янського міської радив рамках спільного проекту

 «Психологія для всіх»провели  для батьків семінар – практикум «Життя до і після. Як говорити з дітьми про втрату».

Людське життя неможлива без втрат. Найважчою втратою є, звичайно, смерть близької людини. Разом з цією втратою з життя людини йде цілий світ - світ зв'язків, уподобань, відносин, і, не дивлячись на те, що кожен день мільйони людей переживають горе, втрату, у кожної людини воно унікальне, горе неповторно і може призводити до психологічних криз. Разом з психологом Інною Нікітіної ми говорили про складні етапи нашого життя. Говорили про втрати, про те, як пережити горе,  як підтримувати близьких, коли приходить біда. Шукали фрази для дітей і дорослих. Дуже важлива і складна тема, але в колі друзів ми змогли говорити і підтримувати один одного. Радість від спілкування і гостинність театру- студії «Десятий квартал» зробили цей вечір по-справжньому ресурсним і теплим.

Бережіть себе і своїх близьких.

Зустріч в Гармонії

admin | 04.12.2019 15:08 просмотров: 380

3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами.

Саме так ми називаємо тих людей, які в силу різних життєвих обставин мають певні обмеження за станом здоров’я, але це не заважає їм творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і мати успіх у різних галузях.

Своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам колосальний заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів. Дорослі і маленькі з непростими долями всупереч усьому показують приклад і надихають усіх.

3 грудня ми завітали у гості до дітей зі Спеціальної школи «Гармонія».  Нам дуже хотілося подарувати вихованцям закладу гарний настрій і судячи з усміхнених оченят дітлахів – нам це вдалося.  Як ведеться, до дітей ми прийшли з подарунком – організували  цікаву програму з залученням аніматорів. Чудові мультиплікаційні герої розважали дітей, грали з ними в ігри, танцювали і співали пісні.

Приємним сюрпризом для гостей і батьків вихованців було запрошення на виставку робіт, які своїми рученятами, з допомогою вчителів, вихователів та рідних зробили діти.

На згадку про цю зустріч ми подарували всім батькам і вчителям  яскраві календарі.

Семінар-практикум для батьків

admin | 29.11.2019 10:51 просмотров: 412

У затишній, гостинній атмосфері театру - студії "Десятий квартал" 28 листопада ми провели семінар - практикум для батьків на тему: «Як зберегти взаєморозуміння в Сім’ї? Як подолати стресові ситуації?».

З допомогою психолога арт - терапевта Ольги Василенко учасники семінару мали змогу знайти відповіді на багато запитань. Ми розбиралися, як уникнути конфліктів та знайти взаєморозуміння у родині? Як наші діти бачать відносини між батьками та з чим ідуть у соціум? Як створювати ті сімейні цінності, що єднають родину? У арт-техніці побачили, що надає сім’ї ресурсу та радості. Зрозуміли ті речі, які заважають бути одним цілим і разом рости та розвиватися. А це дає радість і спокій родині. Зустріч була теплою і дуже змістовною.

Привітання з Днем народження від друзів

admin | 28.11.2019 11:46 просмотров: 382

Сонячним осіннім днем 26 листопада благодійна організація «Центр
культури і мистецтв «Златоуст» відсвяткувала свій День народження. Багато
зроблено за 9 років існування: втілено в життя безліч соціальних та
культурних проєктів, сотні дітей, що позбавлені батьківського піклування
відшукали в представниках «Златоуста» підтримку та допомогу, родини
міста мали можливість розширити свої знання з виховання дітей,
налагодження стосунків у сім’ї.
На свято завітали друзі, партнери організації: заступник директора
Дніпровської обласної дитячої бібліотеки Тетяна Дороніна, актор театру і
кіно Артем Лєбедєв, керівник театру-студії «Десятий квартал» Ольга
Курилець, вихованці КЗ «НВО-ліцей НІТ».
Голова правління Олег Любкін радо привітав гостей, висловив щиру
подяку всім, хто протягом цих років підтримував та допомагав втілювати у
життя всі починання, а ще пообіцяв і надалі радувати новими цікавими
проєктами.

 

 

Гармонія в гостях у "Пухнастиків"

admin | 27.11.2019 16:14 просмотров: 397

Навіть похмура і дощова погода не завадила вихованцям Спеціальної школи "Гармонія" отримати багато позитивних вражень.

Старші друзі малечі - благодійна організація "Златоуст", запросила їх на виставку "Пухнастиків і африканських равликів".
Що може бути радіснішим, ніж бачити щасливі оченята дітей, які були в захваті від того, що мали змогу не тільки побачити багато цікавих тваринок, а й нагодувати їх смачною морквою, а єнота - ще й печивом, яке він дуже полюбляє.
Ми дуже раді, що змогли подарувати своїм маленьким друзям позитивні емоції і гарний настрій.

Запрошення на семінар!

admin | 25.11.2019 16:10 просмотров: 348

ДОРОГІ ДРУЗІ! ЗАПРОШУЄМО ВАС НА СЕМІНАР!!!

На виставці "Пухнастиків"

admin | 23.11.2019 11:26 просмотров: 361

Сьогодні наша благодійна організація - «Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з малечою з кам’янського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей завітали на виставку «Пухнастиків та африканських равликів».

На виставці діти мали змогу побачити кроликів, сурикатів, морських свинок, африканських равликів, єнотів, оленів та інших тваринок, за якими вони з радістю спостерігали. Цікаво було дивитись, як брати наші менші їдять, бавляться, спілкуються між собою. Виставка дуже сподобалась, як дітям, так і дорослим. І як завжди зустріч закінчилась ще одним приємним сюрпризом для малюків, всі отримали від нас смачні солодкі подаруночки.
Ми висловлюємо щиру вдячність організаторові виставки Індєйкіну Олександру Анатолійовичу за гостинність і за радість подаровану нашим дітям.

 

Дніпро семінар для батьків

admin | 22.11.2019 11:56 просмотров: 365

Благодійна організація Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх» в рамках співпраці з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради.
21 листопада на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей було проведено семінар - практикум для батьків з дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та опікунів..Разом з батьками з дитячих будинків сімейного типу, прийомних родин та опікунами ми знаходили шляхи порозуміння дорослих та дітей, нові точки опори для себе та близьких. Спілкувались - підгримувавши один одного з турботою та довірою.


Назад8910111213141516Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг