Назад789101112131415Вперед

У родинному затишку

admin | 17.02.2020 11:43 просмотров: 408

Наша Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей та Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради в рамках співпраці вже рік, як започаткували соціальний проект «Психологія для всіх» у м. Дніпро.
На семінари ми запрошуємо батьків, фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра». За цей час було проведено безліч семінарів - практикумів, супервізії. Ми вирішили і надалі не зупинятися та урізноманітнити наші зустрічі з батьками.
Українці здавна славилися міцним сімейним устроєм, гостинністю, повагою до батьків та до жінки-матері. В сучасній Україні з’явились нові сім’ї, які не є власне біологічними сім’ями для дітей, що за забаганкою долі залишились без батьківського тепла та любові, але які стали тією опорою, надією та можливістю відчувати себе синочками та донечками – це ПРИЙОМНІ СІМ’Ї , ДИТЯЧІ БУДИНКИ СІМЕЙНОГО ТИПУ ТА БАТЬКИ – ОПІКУНИ. Сім’ї, які прийняли у власні родини дітей, щоб оточити їх материнською любов’ю та батьківською турботою, ласкою і ніжністю.
Ми з особливою повагою та вдячністю відносимося до цих родин, тому саме й вирішили запровадити захід «У родинному затишку», під час якого батьки разом з дітьми проводитимуть свій вільний час за цікавими уподобаннями та зробити цей захід сімейною традицією.

 

Семінар у м.Дніпро

admin | 27.01.2020 15:04 просмотров: 367

Людина має здатність любити, і

якщо вона не може знайти
застосування своїй здатності
любити, вона здатна
ненавидіти, виявляючи агресію
і жорстокість. Цим засобом вона
керується як утечею від власного
сердечного болю.
Еріх Фром

Наша Благодійна організація «Центр культури та мистецтв «Златоуст» разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх».
В затишній гостинній атмосфері Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей ми провели семінар на тему «Агресивна дитина: способи та методи взаємодії та виховання» для фахівці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра».
На жаль, жорстокість і агресія – явища що живуть і серед нас дорослих, і серед дітей. Агресивна поведінка дітей - це своєрідний сигнал SОS, крик про допомогу, про увагу до свого внутрішнього світу, в якому накопичилося надто багато руйнівних емоцій, з якими дитина самостійно впоратися не може.
Учасники семінару разом з психологом Інною Нікітіною досліджували причини та прояви дитячої агресії. На практичних прикладах знаходили шляхи, як допомогти дитині навчитися справлятися з природними агресивними імпульсами, не доводячи їх до виникнення серйозної проблеми?
Разом ми прийшли до висновку, що увага та любов, особистий приклад дорослого, контроль особистих емоцій – все це допоможе подолати агресивні прояви, та внесе гармонію у взаємовідношення дитини зі світом.

Незабутня подорож у казку.

admin | 18.01.2020 22:59 просмотров: 357

Незабутню зимову подорож напередодні Водохреща подарували своїм маленьким друзям з кам’янського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей наш благодійний Фонд «Златоуст» разом з Театром-студією «Десятий квартал» і депутатом міської ради Олександром Донцем.
Відвідування театру – завжди свято. З ним пов'язані радість, веселощі, яскраві та незабутні враження, нові почуття. Тому ми і вирішили запросити дітей до Театру-студії «Десятий квартал», де вони переглянули виставу
«Коза Дереза». Вистава була вражаючою, зачарувала дітей неперевершеною грою юних акторів, чудовою музикою та дивовижними декораціями. Після вистави маленькі глядачі разом з акторами грали в цікаві ігри, приймали участь у конкурсах і розвагах, а по закінченні заходу всі діти отримали від нас смачні подаруночки та море позитивних емоцій.
Ми дуже вдячні нашому волонтеру Дарині Лісняк за підтримку наших заходів і небайдужість по відношенню до дітей, які потрапили в складні сімейні обставини.Щиро дякуємо юним акторам за свято, яке вони подарували і дітям, і дорослим!

 

 

Семінар "Стрес і тривожність у дітей"

admin | 17.01.2020 11:20 просмотров: 377

В рамках спільного соціального проекту  Благодійної організації «Центр культури та мистецтв «Златоуст» та  Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради- «Психологія для всіх»-16 січня  2020 року у приміщенні Театру-студії «Десятий квартал» відбувся  семінар – тренінг для батьків: «Стрес і тривожність у дітей, як допомогти собі та дитині?».

Захід пройшов у теплій та трохи незвичній атмосфері. Бо учасники не тільки задавали питання і отримували на них відповіді, а й тісно комунікували між собою.Батьки зрозуміли відчуття дітей, коли їм пропонують щось нове і незвичне. Виявилося що багато речей, які для дорослого здаються зовсім легкими, насправді, не такі. Семінар дав можливість батькам зрозуміти, як важливо дитині почуватися безпечно у своїй родині. Ми щиро вдячні керівнику Театру – студії «Десятий квартал» Курилець Ользі Олександрівні за теплий прийом і затишну сімейну атмосферу. Дякуємо всім учасникам наших семінарів за теплі слова, щиру подяку та позитивні відгуки.  Нам завжди  приємно зустрічатися з Вами.

Запрошуємо на семінар!

admin | 10.01.2020 14:30 просмотров: 336

Привітання з Різдвом Христовим

admin | 07.01.2020 09:37 просмотров: 352

Дорогі друзі! Вітаємо Вас з Різдвом Христовим! Цього світлого дня бажаємо Вам миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Свято в Дніпропетрвській обласній бібліотеці

admin | 21.12.2019 15:07 просмотров: 351

19 грудня в Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей відбувся захід "На свято Миколая творча зіронька палає". Не випадково, саме 19 грудня, на свято Миколая, обласна бібліотека разом з благодійною організацією «Центр культури та мистецтв «Златоуст» привітали дітей - переможців обласних та всеукраїнських конкурсів.
Тридцять найкращих читачів зі всієї Дніпропетровської області отримали від обласної бібліотеки подарунки (книги) з нагоди свята Миколая. А представники «Центру культури та мистецтв «Златоуст» вручили солодощі та календарі.
День святого Миколая завжди знаменує початок новорічно-різдвяних свят і саме його діти чекають із найбільшим нетерпінням. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і здійснення своїх найсокровенніших мрій. І допоки ми, дорослі, в змозі втілити ці бажання у життя, ми залюбки будемо виконувати обов’язки Миколая та дарувати радість дітям. Від цього й самі отримуємо задоволення, адже радісні дитячі усмішки – це найбільша нагорода за добрі справи 

 

 

 

 

Свято в "Гармонії"

admin | 21.12.2019 14:56 просмотров: 346

Одне з найулюбленіших свят дітей, День святого Миколая, наша Благодійна організація "Центр культури та мистецтв "Златоуст" відзначила в колі своїх маленьких друзів зі Спеціальної школи "Гармонія". Діти разом зі своїми вихователями та вчителями подарували гостям чарівну казку "Та, що запалює зірки", яка не залишила байдужими ні дітей, ні дорослих. Ми неймовірно вдячні всьому педагогічному колективу і вихованцям закладу за гостинність і домашню атмосферу!

 


Назад789101112131415Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг