Назад123456Вперед

Різдвяні Свята з маленькими друзями

admin | 11.01.2022 10:05 просмотров: 319

«Христос народився – Славімо Його» – такими словами весь православний світ вітається у одне з найголовніших християнських свят – Різдво Христове!

Найулюбленішим і найцікавішим, як для дітей, так і для дорослих, є свято Різдва Христового, під час якого відбуваються усі цікавинки зимової казки.
Саме від Різдвяного святвечора починаються два тижні святок, які тривають аж до Водохреща, 19 січня. Тож ми продовжуємо вітати зі Святами наших маленьких друзів, які дуже чекають на зустріч з нами. Багато років поспіль ми опікувалися братиками Вадимом, Кирилом та Микитою, поки вони мешкали у НВК «Гармонія». Деякий час ми не бачилися, та доля знову звела наші шляхи. Зараз наша малеча знаходиться в дуже затишному родинному закладі у місті Дніпро, який має назву «Добре вдома».

Вітання зі Святим Вечором!

admin | 06.01.2022 13:51 просмотров: 279

Свято в "Гармонії".

admin | 06.01.2022 13:21 просмотров: 255

6 січня - Святи́й ве́чір (Святве́чір, Бага́та кутя́)— одне з найурочистіших християнських свят, яке відзначається ввечері напередодні Різдва Христового. Кожного року, з особливою теплотою і духовним благоговінням, чекають на Свято Різдва і дорослі, і малеча. Це свято посідає особливе місце у житті українців, адже приносить чимало радощів, веселощів, а ще тішить своїм затишком, спокоєм і сподіваннями на гарне майбутнє. Мабуть, найкраща традиція Різдва – це проводити час у родинному колі. Завжди залюбки приходимо до "Гармонії" побавитись, поговорити і теплом та добром поділитись. Сьогодні з різдвяними подарунками завітали до наших маленьких друзів, зігрівалися теплими обіймами та гучною колядою.

 

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТАМИ!

admin | 30.12.2021 12:59 просмотров: 245

Новорічні свята

admin | 24.12.2021 14:46 просмотров: 218

Новий рік та Різдво Христове - дивовижні свята, їх з нетерпінням по всій країні чекають і дорослі і діти. Адже це час див, подарунків та новорічних зустрічей з друзями. Кожного року, напередодні новорічно-різдвяних свят ми з задоволенням приймаємо запрошення на Новорічну казку від наших друзів з Південного відділу Центра надання соціальних послуг. Вихованці закладу разом з наставниками завжди дивують всіх гостей своїми талантами. Сьогоднішнє свято не стало винятком. Чарівна казка, вірші та пісні зробили це свято неповторним. Ми привітали всіх зі святами і подарувала солодкі подарунки. Сердечно дякуємо працівникам закладу і вихованцям за щирість, гостинність та родинну атмосферу!

Новорічні свята

admin | 24.12.2021 14:01 просмотров: 212
Зима — найкраща пора року. Саме в цю пору відзначають два чудових свята — Новий рік і Різдво Христове. Ці свята асоціюються зі снігом, ялинкою та зимовим настроєм. В Новий рік та на Різдво Христове усі діти чекають на подарунки та потребують уваги дорослих, особливо діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, тому вже стало доброю традицією кожного року напередодні новорічно-різдвяних свят організовувати нашим маленьким друзям з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Спеціальної школи «Гармонія» незабутні подорожі з подарунками.
Діти — наш найдорожчий скарб, радість, наше натхнення і наше майбутнє. Існує дві дуже важливі речі, які кожний з нас має усвідомити: незалежно від обставин, кожна дитина має бути щаслива, а дорослі повинні сприяти цьому.
 

 

 

Семінар у м. Дніпро

admin | 09.12.2021 15:41 просмотров: 220
Уявіть, що кожна людина – це маленька держава з власною територією та кордонами, які позначають межі цієї держави та оберігають її від нападників. У одних людей ці кордони чіткі, гнучкі та з конкретними правилами їх перетину. В інших – розмиті або невидимі. В третіх – непроникні та ще й з велетенськими стінами.
Щодня ми взаємодіємо з багатьма людьми. Інколи це буває неприємно і травматично з психологічної точки зору. Причина цьому – порушення особистих кордонів. Як їх захищати, формувати та відстоювати?
Відповіді на ці питання ми знаходили на семінарі-практикумі разом з фахівцями центрів соціальної підтримки сімей та дітей міста Дніпро в рамках спільного соціального проекту нашої Благодійної організації, Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей «Психологія для всіх».
 

 

На святі у друзів з територіального центру

admin | 06.12.2021 15:30 просмотров: 236
Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей, це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії.
Вже багато років наша Благодійна організація та Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Південного відділу об’єднують дружні стосунки. Протягом цього часу ми брали участь у багатьох заходах та святах цього комунального закладу. Сьогоднішній день не став вийнятком. Ми з задоволенням відгукнулись на запрошення наших друзів, які, як завжди вразили всіх гостей своїми талантами. Всі вихованці отримали від нас подарунки.

 

Подарунки від маленьких друзів!

admin | 29.11.2021 19:17 просмотров: 215
Все велике починається з маленького, а відчуття особистого щастя починається зі здатності дарувати щастя іншим. Для дорослих, щастя - бачити посмішки на дитячих обличчях!
Стало доброю традицією на всі свята і на День народження нашої благодійної організації дарувати подаруночки дітям зі Спеціальної школи «Гармонія», «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» та Південного відділу надання соціальних послуг Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг». Ми завжди з великим задоволенням зустрічаємося з нашими маленькими друзями. Кожного року на День народження нашої організації вони власноруч роблять поробки і щоразу дивують своїми талантами. Роботи такі милі й зворушливі! Немає нічого дорожчого, ніж отримати подарунки, зроблені руками дітей.
Ми щиро вдячні всім дітям і їх наставникам за приємні моменти, за увагу та любов!
Слова щирої вдячності нашим друзям з Театру-студії «Десятий квартал» і всім, хто розділив з нами радість свята!
 

 


Назад123456Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг