Назад1234567Вперед

День народження нашої благодійної організації

admin | 26.11.2021 09:51 просмотров: 213

26 листопада нашій Благодійній організації «Центр культури та мистецтв «Златоуст» виповнилося 11 років.

За ці роки ми впровадили в життя багато цікавих соціальних проектів, як самотужки, так і разом зі своїми однодумцями і партнерами.

Особливої уваги заслуговує багаторічний соціальний проект «Психологія для всіх», який «Златоуст» реалізує у нашому місті разом з Департаментом з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, а у Дніпрі – з Департаментом соціальної політики міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей.

Одним з основних напрямків нашої роботи є допомога дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, і всім дітям, які потребують нашої підтримки і любові.

Вітаємо з Днем працівника соціальної сфери України!

admin | 05.11.2021 18:22 просмотров: 208

Щиро вітаємо із професійним святом - Днем працівника соціальної сфери, людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу нашим співвітчизникам.

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої української громади.

Сердечно бажаємо вам, вашим родинам мирного неба. міцного здоров’я, щастя, злагоди,  невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

 

Привітання зі святами!

admin | 12.10.2021 16:39 просмотров: 222

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Напередодні свят ми завітали в гості до  наших маленьких друзів з  комунального закладу "Центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Кам'янської міської ради, щоб привітати їх та пригостити смаколиками. Кожна зустріч з дітьми – це незабутні враження і купа емоцій. Ми щиро вдячні дітям і працівникам закладу за гостинність і родинну атмосферу! Як завжди дякуємо всім нашим друзям, які допомагають нам робити життя дітей, які потребують нашої підтримки, цікавішим та різноманітнішим!

Семінар у м.Дніпро

admin | 29.09.2021 09:43 просмотров: 229

       В Україні, як і в багатьох інших країнах сучасного світу діти проводять в дитячих колективах більше часу, аніж будь-де за межами родини, а діти, які перебувають в центрах соціально-психологічної реабілітації в дитячому колективі знаходяться 24 години на добу. Саме тому, працівники цих закладів відіграють важливу роль у справі захисту дітей від насильства. Керівники, які здійснюють контроль за діяльністю закладів соціального захисту, і ті, хто в них працює, зобов’язані створити безпечні умови, які сприяють збереженню гідності дітей та їх гармонійному розвитку.

       Одним із ключових завдань педагогічних працівників у контексті вирішення даної проблеми, являється превенція агресивності та насилля у дитячому середовищі. Серед проблеми насильства у дитячому середовищі значне місце займає таке негативне явище, як булінг.

      Наша Благодійна організація  разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей, в рамках спільного соціального проекту «Психологія для всіх» 28.09.2021р. на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей, провели черговий семінар-практикум для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей на тему «Формування емоційно безпечного середовища в учнівських колективах». 

Нагородження Олега Любкіна

admin | 21.09.2021 09:24 просмотров: 257

З нагоди святкування 271-ї річниці створення міста, мер Кам'янського Андрій Білоусов вручив нагороди представникам громадськості, які досягли особливих успіхів у професійній діяльності та внесли вагомий вклад у соціально-економічний розвиток міста.

Щиро вітаємо Засновника та Голову Правління нашої Благодійної організації  Олега ЛЮБКІНА з нагородженням Нагрудним знаком

«Волонтер – з Україною в серці».

Олеже Вікторовичу, ми пишаємося Вами!

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо  подальшого процвітання, успіхів у благородній справі, родинного затишку, злагоди  та міцного здоров’я!

Сердечно дякуємо всім нашим друзям і партнерам, які протягом 10 років діяльності нашої організації були поряд з нами. Завдяки Вам ми мали змогу  втілити в життя безліч проєктів, здійснити мрії багатьох дітей і допомогти дорослим, яким була необхідна наша підтримка!

Залишайтеся з нами!

ДЯКУЄМО ВАМ!

 

Вітаємо з Днем міста!

admin | 17.09.2021 15:09 просмотров: 244

Від щирого серця вітаємо вас, дорогі друзі, з Днем міста!

Бажаємо, щоб тут завжди був мир і свято, щоб цей куточок планети був місцем для щасливих зустрічей і радісних подій, щоб наше місто завжди процвітало і кожному жителю дарувало добру надію на виконання заповітної мрії!
                    КАМ’ЯНСЬКЕ! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
 
З повагою,
Голова Правління
благодійної організації
«Центр культури та мистецтв «Златоуст»                          Олег ЛЮБКІН
 

Незабутні враження!

admin | 16.09.2021 10:13 просмотров: 225
Незабутні враження та феєричні емоції отримали діти з комунального закладу "Центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Кам'янської міської ради від захоплюючої міні-подорожі до «Центрального парку культури та відпочинку». Наші маленькі друзі покатались на "Веселих гірках", отримали яскраві враження і гострі відчуття, побачивши панорами осіннього міста з висоти пташиного польоту на "Колесі огляду", політали на атракціоні "Вихор", поганяли на швидких машинках на "Автодромі", поласували смаколиками. Ми з задоволенням провели час з малечою.
Від щирого серця дякуємо керівництву КП КМР «Парки Кам’янського» за турботу та душевне тепло подароване нашим дітям, та за чудову можливість гарно провести час!
Як завжди дякуємо всім нашим друзям, які допомогають нам робити життя дітей, які потребують нашої підтримки, цікавішим та різноманітнішим!

 

ЗАПРОШУЄМО НА СЕМІНАР!

admin | 15.09.2021 11:14 просмотров: 245

Семінар у м.Дніпро

admin | 15.09.2021 11:07 просмотров: 312
«Я вірю в тебе, у тебе все вийде!». Саме під цим гаслом 14 вересня 2021 року на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей у рамках соціального психологічного проєкту «Психологія для всіх» було проведено психологічний тренінг для прийомних батьків, опікунів/піклувальників, батьків – вихователів на тему: «Психологічні особливості навчання та виховання дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування».
Травматичний життєвий досвід накладає відбиток на розвиток дитини, на її здатність навчатися та на її поведінку. У дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування не завжди розвинені навички самоконтролю, працездатність, мотивація, довільна увага. Тому такі діти мають серйозні труднощі в навчанні та засвоєнні шкільної програми, проблеми з поведінкою, і часто вони є «незручними» для вчителів і школи через низький рівень знань, відсутність мотивації до навчання, неуважність, непосидючість, конфліктність.

 

Зустріч з маленькими друзями

admin | 30.08.2021 16:50 просмотров: 238

Напередодні 1 вересня ми завітали до своїх маленьких друзів з «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» Кам’янської міської ради. Зустріч була дуже емоційна і радісна. Діти з захопленням розповідали, як вони провели літні канікули, які в них залишилися спогади про нашу екскурсію до м. Дніпро і про найближчі плани, що до майбутнього. Як завжди всі діти отримали від нас подаруночки і смаколики.


Назад1234567Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг