Назад34567891011Вперед

Семінар у Театрі-студії

admin | 23.12.2020 10:41 просмотров: 269

В рамках спільного соціального проекту Благодійної організації «Центр культури та мистецтв «Златоуст» та Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради – «Психологія для всіх» 22 грудня  2020 року  у приміщенні Театру – студії «Десятий квартал» відбувся семінар для батьків «Мультфільми – «за» та «проти». Як відшукати «золоту середину»?», який провела практичний психолог освіти МаринаФортунатова,

Психолог розповіла присутнім про значення мультфільмів для розвитку дитячої  особистості, розкрила батькам  три секретних механізма, які негативно впливають на психіку та здоров’я  дитини. Було переглянуто відео – ролік  «Мультфільми – загроза для дітей», перераховані ознаки «токсичних» мультфільмів. Психолог познайомила слухачів з алгоритмом проведення процедури «перегляду мультфільмів».

 

 

Привітання з Днем Святого Миколая!

admin | 20.12.2020 12:32 просмотров: 266

День Святого Миколая є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на 19 грудня.

Вже десять років поспіль наша благодійна організація опікується дітьми, які потребують уваги й допомоги від нас - дорослих. Є в нашому місті заклади, з якими всі роки нашого існування нас пов’язують дружні стосунки, це і Спеціальна школа «Гармонія», і Комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», і Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного району.
У цьому році ми вирішили подарувати дітям не солодощі, яких дуже багато у ці святкові дні, а те, що їм не вистачає у повсякденному житті.
Також подарунок від нас отримали і діти з Театру-студії «Десятий квартал».
Ми сподіваємося, що наші подарунки, а це і гарний посуд, і мобільний підлоговий екран, і засоби гігієни будуть у нагоді і принесуть користь та радість дітям.
Дарувати подарунки – завжди приємно. А особливо приємно дарувати їх дітям.
Неймовірні враження справили на всіх гостей виставки дитячих поробок до Дня Святого Миколая. Справжня зимова казка! Всі роботи, які були представлені на виставці, заслуговують похвали! Тому вкотре, дякуємо всім дітям та їх люблячим педагогам!
МОЛОДЦІ! Чекаємо на такі ж чарівні роботи в наступному році!
Вітаємо всіх з Днем Святого Миколая і нехай у це Свято здійсняться мрії всіх дітей!

 

День Святого Миколая у Дніпрі

admin | 18.12.2020 15:46 просмотров: 274

Наша Благодійна організація  разом з нашими партнерами і друзями - Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей до Дня Святого Миколая приготували для дітей з закладів соціального захисту дітей міста Дніпро чарівне свято  «До нас прийшов Святий Миколай», яке ми влаштували у Дніпропетровській  обласній  бібліотеці для дітей.

Діти дізналися більше про свято Миколая, а також про традиції та обряди нашого народу. Лялькова вистава та гра допомогла школярам отримати приємні враження, створила доброзичливу атмосферу, надихнула на творчість. Чаювання з солодощами,смачні фрукти  та подарунки створили святковий настрій.

Щиро вітаємо всіх з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні.

 

Семінар у м.Дніпро

admin | 18.12.2020 12:57 просмотров: 924
Наша Благодійна організація разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів проекту «Психологія для всіх».

Під час психологічного семінару-практикуму для фахівців центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центру підтримки дітей «Довіра» на тему: «Розуміння емоцій та почуттів вихованців, які перебувають у закладах та відповідне реагування на них»,...

Ещё

Запрошення на семінар!

admin | 14.12.2020 14:07 просмотров: 256

Привітання з Днем благодійності

admin | 13.12.2020 19:46 просмотров: 272
Щороку, в другу неділю грудня, ми відзначаємо добре і потрібне свято – День благодійності в Україні.
В цьому році День благодійності припадає на 13 грудня. Сьогодні варто ще раз замислитися над тим, як важливо допомагати не лише своїм рідним, а й просто тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію.
Традиція відзначати окреме офіційне свято - День благодійництва в нашій країні з’явилася 13 грудня 2007 року, згідно з указом, підписаним третім президентом України Віктором Ющенком. День покликаний затверджувати принципи гуманізму і милосердя, сприяти благодійній діяльності та підтримувати ініціативи громадських організацій.
Сердечно вітаємо всіх причетних до цього Свята, і нехай таких Днів буде більше в нашому житті!
Радості, доброти, милосердя! Нехай чуйність і співчуття допомагають знаходити можливості, а наші добрі справи висвітлюють наше життя!
 

Семінар у м.Дніпро

admin | 04.12.2020 09:55 просмотров: 480

Наша Благодійна організація разом з Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради та Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей в рамках співпраці продовжує цикл семінарів

проекту «Психологія для всіх».

Під час психологічного семінару-практикуму для батьків-вихователів з дитячих будинків сімейного типу, прийомних родин, родин-опікунів, який відбувся 3 грудня 2020 р. на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей за темою: «Вплив стилю вихованця на формування рис характеру у вихованців та психологічний мікроклімат у родині», психолог Олег Прокопенко розповів учасникам про різноманітні стилі виховання, їхні особливості, відзнаки, позитивні та негативні боки, та продемонстрував це на прикладі героїв з відомих фільмів та мультфільмів. 

Дякуємо за привітання!

admin | 28.11.2020 15:11 просмотров: 262
 
ДОРОГІ ДРУЗІ!
Висловлюємо щирі слова вдячності за привітання з нагоди нашого юбілею! Ми дуже цінуємо вашу увагу і турботу, дякуємо вам за незабутні миті радості і душевне тепло! Це велика радість і цінність мати таких друзів!
Поважаємо, цінуємо, пишаємося, що ви у нас є!
Бажаємо вам добра і миру, щасливих днів і радісних новин!
 

День народження

admin | 28.11.2020 15:07 просмотров: 245

 

Багато років поспіль наша організація опікується дітьми зі Спеціальної школи «Гармонія» (НВК «Гармонія»), «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного району м. Кам’янське. Радість нашого юбілею ми вже традиційно розділили з нашими маленькими друзями з цих закладів. Вчора всі діти отримали від нас подаруночки. Але без привітань не залишились і ми. Ми дуже вдячні нашій малечі і всім працівникам цих закладів за чудові привітання і подарунки зроблені власноруч!

 

 

НАМ 10 РОКІВ!

admin | 26.11.2020 08:05 просмотров: 266


Назад34567891011Вперед

Главная | О центре | Структура управления | Галерея | Контакты | О библиотеке | Список книг